Jak si zajistit pravidelný přísun čerstvé lokální zeleniny a přitom ji nemuset shánět a běhat po spoustě obchodů

Lucie Křivinková byla hostem na webináři a je biodámou, která se zabývá biostylem a výživou. Píše blog, e-knihy a šíří myšlenku ekologického způsobu života v širších souvislostech.

Potěšilo mě, když mě požádala o rozhovor a na jejím blogu vyšel článek o bedýnkování s Českou selkou. Nahlédnete tím tak trochu do zákulisí systému i mých osobních důvodů, proč i já se zaměřuji na čistě ekologicky pěstovanou zeleninu, ovoce a bylinky.

„Ne tak úplně klasické bedýnkování“

„Iva je zakladatelka projektu Česká selka a organizátorka bedýnkování,  což je způsob dodávky ekologicky pěstované zeleniny, ovoce a bylinek od vybraných místních farmářů do měst jako je Liberec, Jablonec, Turnov, Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště a letos snad i do Prahy.“ 

Pokračování článku najdete přímo na webu Lucie Křivinkové <<<ZDE>>>