Skladování zeleniny

SERIÁL O UCHOVÁNÍ ZELENINY A OVOCE V DOMÁCÍCH PODMÍNKÁCH

Představíme zeleninu i ovoce od základních (mrkev, brambory, okurky, rajčata…) po méně známé druhy (tuřín, vodnice, černý kořen).

Každý týden vám na e-mail dorazí stručný text s podstatnými informacemi. Jeden e-mail se bude týkat jednoho druhu ovoce nebo zeleniny.

Exotické ovoce tam nebude.

Seriál dostáváte vždy 1x za týden a to ve čtvrtek v 10h dopoledne.

Co všechno se dozvíte: 

Při jaké teplotě uchovávat?

Při jakém typu skladování se udrží nejlepší chuť

Jaké jsou možnosti uchovávání

Jestli uložit do lednice v igelitu, skladovat v hrnci nebo naopak nechat větrat

Povíme si, které druhy zeleniny do lednice nepatří (např. rajčata v ní ztrácejí chuť)

Seriál je bezplatný a trvá 5 měsíců. Seriál budeme doplňovat o další díly.

Co o seriálu říkají jeho čtenáři?