Užitečné zeleninové a ovocné recepty pro všechny hospodyňky, kuchaře a gurmány.

připravovaná tištěná Bedýnkovací kuchařka

intermediate.jpg

usnadní každodenní vaření a zpracování zeleniny nejen z bedýnek

Od České selky

Ivy Jančíkové, Marcely Hlavové a dalších autorů receptů, kteří aktivně bedýnkují a mají se zpracováním ovoce a zeleniny několikaleté zkušenosti

Kdo je Iva Jančíková?

Zakladatelka projektu a společnosti Česká selka, maminka a rodinná kuchařka, kterou bedýnkování naučilo používat nové druhy zeleniny a připravovat je na takové způsoby, aby jídlo chutnalo i mlsným dětským jazýčkům, které jinak babičky rozmazlují čokoládou a vepřovými řízky.

Kdo je Marcela Hlavová?

"Od mládí mne zajímá vliv jídla na kondici a zdraví lidí okolo mne. Možná jsem tak nacházela vysvětlení pro sebe, když mi nebylo po nějakém jídle dobře a mé tělo reagovalo bolestí hlavy, nevolností či kožní vyrážkou. Když se pak narodili naši dva synové a já začala kombinovat dětský jídelníček s "dospěláckým", pochopila jsem, že se neobejdu bez bližšího zkoumání potravin jako takových a jejich vlivu na zdraví, kondici a náladu těch, pro které vařím.

 

Moc ráda sdílím své zkušenosti s lidmi, kterým také není lhostejné co konzumují.  Mám radost, když se mi podaří původní recepty, které mi sice chutnají, ale fyzicky mi nedělají dobře, inovovat, upravit jejich stravitelnost a nabídnout rodině, která je nadšeně sní.

 

Důležitá je pro mě také časová náročnost. Recepty na jídla, u kterých je doba mezi přípravou a podáváním na stůl delší než dvě hodiny, nejsou pro mne.

 

Proto mám ještě jeden koníček a to je promýšlení systému, jak minimalizovat čas strávený s jídlem obecně, např. s vařením v kuchyni, obzvláště o víkendech a dovolených na chalupě se to hodí. Zajímám se o zkušenosti druhých a ráda sděluji své postřehy."

Pro koho je Bedýnkovací kuchařka určena?

Kuchařka vznikla pro všechny, kdo připravují jídla z české zeleniny a ovoce. Je šitá na míru vám, kdo bedýnkujete s Českou selkou a pochutnáváte si na sezónních výpěstcích našich farmářů. 

Protože jsou bedýnky určitým způsobem překvapení, může se stát, že zrovna nemáte inspiraci na konkrétní jídlo, které byste uvařili. Nápady dodá a nedostatek inspirace vyřeší právě kuchařka, která vám napoví, jaké možnosti se kterou  zeleninou máte, s jakými dalšími surovinami se dobře kombinuje a jaké recepty jsme za poslední roky s bedýnkováním ověřili, že chutnají.

Naučíte se chutně zpracovat řepy a ředkve, poznáte jejich kouzlo v tepelném zpracování i v salátech. Zjistíte, jak výborně chutná čerstvý kopr v salátu právě s ředkvemi. Užijete si ředkvičkové rizoto, různé pomazánky třeba z celeru, natí nebo vodnice.

Kuchařka dává návod všem, kdo chtějí vařit zdravě, chutně, jednoduše a zároveň nechtějí trávit vařením celý den.

Oceníte ji vy, kdo bedýnkujete nejen s Českou selkou a zpracováváte sezónní zeleninu a ovoce.

Užitečná je pro vás začínající i zkušené hospodyňky, které vaříte svým rodinám.

Užijete si ji vy, kdo máte rádi tištěnou kuchařku, která obsahuje vybrané osvědčené recepty a nechcete jít cestou pokusů a omylů podle internetových neověřených rad.

Kuchařka je i pro vás, kdo vaříte malým dětem podobně jako já. Děti jsou upřímné a učí se podobně jako my dospělí jíst i to nové zatím nepoznané.

V kuchařce najdete i tipy pro vaření právě dětem, které nejsou zrovna velkými fanoušky zeleniny.

 

Podělím se s vámi i o zkušenosti se zaváděním nových zeleninových pokrmů do rodinného jídelníčku a možná se u toho trochu i pobavíte. Naše děti milují řízky a co má podobu nebo jen vzdáleně chutná jako řízek, stává se hitem. Možná to u vašich dětí sledujete také a je na vás hospodyňkách připravit výživově hodnotné pokrmy.

Na své si přijdou i milovníci sladkých pokrmů, ve kterých se mnohá  zelenina schová za příjemné dezertní chutě. Propadnete kouzlu cuketových, dýňových nebo řepných dezertů.

Pomůže vám, kdo chcete být fit a plni energie, mít optimální tělesnou váhu a  chcete do jídelníčku zařadit více toho zdravého v podobě zeleniny.

S bedýnkovací kuchařkou dostáváte užitečný receptář pro celoroční vaření, když používáte ve své kuchyni zeleninu a ovoce. Zároveň získáváte tipy na inovativní vaření, které podpoří vaši kreativitu při vymýšlení rodinného jídelníčku.

Možná vám to zní nadneseně, ale přesvědčte se sami, připravujeme pro vás variantu v pdf ke stažení a variantu tištěnou a již nyní si o ni můžete říct. Až bude vše připravené, ozvu se a samozřejmě se můžete těšit na  zvýhodněnou nabídku, která bude vás pro první zájemce odměnou, protože pokud se ukáže nulový zájem, asi nemá smysl, abych knize věnovala čas a energii.

Uvnitř najdete tipy na pokrmy, které jsou na první pohled možná netradiční a u nás nepoužívané (přeci jenom národní knedlíky a řízky jen tak zeleninou nepředčíme), ale budou chutnat celé rodině a zároveň jimi podporujete svoji dobrou fyzičku.

Máte pocit, že vašemu vaření něco schází?

Děti i partner se tváří na vámi připravená jídla pochybovačně?

Chcete si užívat pestré chutě a zároveň si udržet štíhlou figuru, jako by vám bylo dvacet?

Kuchařka je přehledem české zeleniny a ovoce, kterou máte dostupnou a můžete si na ní pochutnat.

Ale hlavně, celá kuchařka je napsaná...

pro hospodyňky a kuchaře, kteří se rádi řídí selským rozumem.

Najdete v ní klasické, ale i vegetariánské a veganské recepty. Naučíte se například uvařit výbornou dýňovou polévku s červenou čočkou, jejíž příprava vám zabere jen 15 minut.

Poznáte různé variace karbanátkových možností a dozvíte se o zelenině, kterou do takovýchto jídel můžete "schovat".

Pro maminky,
tatínky, babičky
i dědy.
Kteří se rádi inspirují nejen pro nedělní vaření.

Objevíte, jak si poradit s českou sezónní zeleninou a ovocem. Přijdete na chuť bylinkám i zelenině, kterou třeba běžně nepoužíváte.

Vyzkoušíte nové kombinace a naučíte se intuitivně kombinovat tak, aby jídlo chutnalo celé rodině.

Naučíte se zjednodušovat si život vlastnoručně připravenými dochucovadly jako jsou pesta.

Připravíte se na zimu a zavaříte si směsi z rajčat, leča nebo naložíte okurky.

Co je obsahem Bedýnkovací kuchařky?

Teď je vaše příležitost. Buďte mezi prvními, kdo se dozví, až bude kniha na světě. Rozhodněte se zařadit do jídelníčku zeleninu a užijte si vaření s Bedýnkovací kuchařkou.

Chcete, abych vás kontaktovala se speciální nabídkou, až bude kniha hotová?

Klikněte na tlačítko níže a nechte mi na sebe e-mail, abych vám mohla dát včas vědět. 

Díky vašem ohlasu zjistím, jaký je zájem o kuchařku, která je ve fázi zrodu.

Rozhodnutí je na vás. Pokud ale máte zájem získat kuchařku ...

teď je ten správný čas se zapsat mezi první zájemce, kteří rozhodnou, zda kuchařka skutečně vznikne.

Elektronická verze

knihy.

Rozhodnutí je na vás. Pokud ale máte zájem získat kuchařku ...

teď je ten správný čas se zapsat mezi první zájemce, kteří rozhodnou, zda kuchařka skutečně vznikne.

Elektronická verze

knihy.

Zapište se mezi první  zájemce.

Tištěná kniha

Tištěná i elektronická kuchařka.

Podílejte se na vzniku

bedýnkovací kuchařky vámi ověřenými recepty!

Díky za váš čas a těším se prostřednictvím Bedýnkovací kuchařky na viděnou!

PS.: Pokud patříte mezi ty, co přeskakují rovnou na konec stránky podobně jako já, pak tady najdete ve stručnosti vše, co je důležité.

Připravuji tzv. Bedýnkovací kuchařku na míru všem, kdo odebírají bedýnky České selky.

Kuchařka bude mít více než 300 stran a vyjde v elektronické a tištěné variantě.

 

Zjišťuji zájem o knihu!

 

Kuchařka obsáhne 45 druhů zeleniny, která se vyskytla v našich bedýnkách a

8 druhů ovoce, na kterém si také díky bedýnkování pochutnáváte.

Jakou verzi Bedýnkovací kuchařky upřednostňujete?

Tištěnou knihu

Formát A5 tak akorát do ruky, pevné desky, kvalitní papír, barevná fota pokrmů.

odhadovaná cena Kč

389,-

Elektronickou knihu

Šetříte lesy a stačí vám pdf varianta ke stažení. Máte ji ihned a můžete směle vařit.

odhadovaná cena Kč

299,-

Balíček - tištěnou i elektronickou

Chcete pdf variantu i tištěnou.

odhadovaná cena Kč

459,-

Výzva pro vás, kdo chcete pdf verzi zdarma!

Pošlete mi na e-mail info@ceskaselka.cz alespoň 3 recepty včetně fotografií, které budeme smět uveřejnit v kuchařce a získáte pdf verzi kuchařky zdarma. Jednoduše vám ji pošlu, až bude hotová.

Budu od vás kromě zaslaných receptů a fotografií potřebovat i souhlas s jejich zpracováním, který vám pošlu a vy mi ho potvrdíte.

Iva Jančíková, zakladatelka projektu Česká selka

Otázky zodpovím na e-mail, piště na info@ceskaselka.cz

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now